Nieuws

Het is feest!!! 🥳🥳🥳

Dit jaar bestaat in2life Training & Coaching 10 jaar!!! En dat gaan we vieren!!!!!

Dus houd mijn pagina in de gaten 👀. Zowel op LinkedIn als op Instagram als op Facebook! Want ik ga dit jubileum jaar mooie aanbiedingen en kortingen weggeven! 🎁 En jij kunt daar van profiteren! Wees er wel snel bij! Want wie het eerst komt...

MINDFULNESS groepstraining VOLWASSENEN (18+)

In september 2024 start er weer een groepstraining Mindfulness (MBSR/MBCT). De training vind plaats bij "Gezondheidsplein Kruitmolen" in Middelburg, bij Fysio-Motion (fysiotherapie-praktijk). Aanmelden hiervoor is verplicht via in2life@zeelandnet.nl. Neem contact op voor meer informatie of kom naar de kennismakings-sessie Mindfulness op 18 april a.s. of in aug/september 2024. Ook hiervoor aanmelden is verplicht vanwege het beperkte aantal plaatsen

NIEUWE Kennismakings-sessie Mindfulness in Middelburg op 18 april 2024!

Heb je last van stress? Pieker je veel? Vind je het moeilijk om nog te genieten? Wil je graag meer weten over Mindfulness en wat het voor jou kan betekenen? Kom dan langs op 18 april a.s. om 19:00 uur in Gezondheidsplein Kruitmolen in Middelburg! Aanmelden is verplicht via in2life@zeelandnet.nl (max. aantal plaatsen is beperkt) en kost 12,50 euro (incl. koffie/thee). Aansluitend is er de mogelijkheid om in te schrijven voor de Mindfulness groepstraining die in september zal starten.

FIT2WORK in Zeeland!

In2life training & Coaching geeft een workshop 'Mindful communiceren' tijdens de FIT2WORK Week in Zeeland! Op 9 april in Goes om 18:30 uur; Op 11 april in Middelburg om 15:30 uur. Aanmelden via de website van Fit2Work!

Stress & Burnout traject

Vanaf juni 2023 kun je bij mij ook een (erkend) STRESS & BURN-OUT traject volgen! Voor meer info hierover mail me of klik hier.

In2life is verhuisd naar Middelburg!!!

Sinds 1 November vind je mijn praktijk op het volgende adres: Howlin' Wolfstraat 64, Middelburg. GSM nummer en email blijven hetzelfde.

Ons huis ligt midden in de wijk Mortiere, meteen na de Westerscheldetunnel en is ongeveer 55 minuutjes rijden vanaf Hulst, 25 minuutjes vanaf Terneuzen. Je bent van harte welkom!

NIEUW!! ACT training/coaching

ACT staat voor Acceptance & Commitment Therapy en is een trainings- /coachings-traject van 10 sessies van ongeveer 1 uur. Voor meer info zie hier.

KENNISMAKEN MET MINDFULNESS

Heb je interesse in Mindfulness? En wil je graag eens kennismaken om te zien of het iets is voor jou en wat het eventueel voor je kan betekenen? Neem contact met me op voor een afspraak via het contactformulier!

NIEUW!! Individuele terugkomsessies

Nieuw zijn de individuele terugkom-sessies in mijn praktijk. Na het volgen van de Mindfulness training bij mij kan er behoefte zijn om op regelmatige basis samen te oefenen en te reflecteren over wat jou op dat moment bezig houdt. Deze sessies geef ik in mijn praktijk aan huis op afspraak.

WORKSHOPS

Op regelmatige basis geef ik workshops & Kennismakings-sessies Mindfulness/ACT/Mindful Communiceren etc. in Zeeland e.o. Vraag naar de data of om info als je hierin interesse hebt. Ook is het mogelijk om dit als groepsuitje of werkgerelateerd te doen.

Geïnteresseerd of vragen?

Neem contact op of meld je aan! Geef je tijdig op, want de plaatsen zijn beperkt!